Kwaliteit Regiotaxi

Schermafbeelding-2015-02-10-om-14.20.52-480x361Het kan soms gebeuren dat een taxichauffeur een paar minuten 'te laat' de klant ophaalt bij een Regiotaxi-rit. Maar hierbij is het heel belangrijk om als centralist goed te blijven monitoren. "Dan kun je de klant ruim van tevoren opbellen en even laten weten hoe laat de taxi komt. Want dat hij een paar minuten te laat is, vinden de klanten vaak niet erg. Het is de onzekerheid die niet leuk is. En dat halen we op die manier weg", vertelt Peter Arns van Taxi Arns uit Overloon.

 

 

 

 Taxi's nu boordcomputers Cabman

17 september 2014 - Alle taxi's van Taxi Arns zijn uitgerust met boordcomputers van leverancier Euphoria Cabman uit Tilburg. Gegevens worden voortaan digitaal ingevoerd, opgeslagen en uitgewisseld. Hierdoor voldoet Taxi Arns aan de nieuwe richtlijnen van de overheid. Voor de chauffeurs betekent dit eenvoud en gebruiksgemak. 

cabman

Met cabman kunnen de chauffeurs o.a.:

  • Ritopdrachten verzenden
  • Ritopdrachten ontvangen
  • Overzicht van ritten inzien
  • Pauze registratie
  • In- en uitstap registreren
  • Ritten toevoegen, invoegen of verwijderen
  • Met icoontjes wordt weergegeven of er bijvoorbeeld een rollator of rolstoel meegaat

Kortom, gebruiksgemak,duidelijkheid en efficiƫntie.

Maar vooral: verbeterde dienstverlening richting u als klant!

 UberPop is illegaal

11 september 2014 - De dienst Uber is alleen toegestaan zolang er gebruik gemaakt wordt van taxichauffeurs met een vervoersvergunning. Particuliere chauffeurs die zonder een vergunning en chauffeurskaart voor UberPop rijden, verrichten illegaal taxivervoer. Dat bevestigt staatssecretaris Mansveld aan de Tweede Kamer. "De inspectie treedt hier terecht tegen op", vindt ze. En als er iets gebeurt, zijn de chauffeurs volgens het Burgelijke Wetboek aansprakelijk voor geleden schade.

Lees meer: UberPop is illegaal